eLuotsi tekee natiivimainontaa SEO-fokuksella

Kirjoittaja
Vesa Nippala
Julkaistu
November 23, 2023
Kategoria
Marketing

eLuotsi lähestyy natiivimainontaa suomalaisittain harvinaisella tavalla, yhdistäen hakukoneoptimoinnin (SEO) ja natiivimainonnan parhaat käytännöt tarjotakseen asiakkaille pitkäaikaisia hyötyjä. Laadukas sisältö yhdistettynä SEO-strategioihin varmistaa, että natiivimainonta sitouttaa yleisön ja parantaa yrityksen näkyvyyttä hakukoneissa. Hyvin toteutettuna se tuo yritykselle paitsi välitöntä hyötyä, myös pysyvää arvoa. Natiivimainonta, joka tuntuu luonnolliselta ja relevantilta, auttaa houkuttelemaan asiakkaita yrityksen sivuille, mikä usein johtaa asiakkuuksiin.

Natiivimainonta on erittäin tehokas markkinoinnin muoto, koska se sulautuu orgaaniseen sisältöön ja tarjoaa yleisölle hyödyllistä tietoa. Kun artikkeli julkaistaan yrityksen toimialaan liittyvällä sivustolla, se tuntuu lukijasta luontevalta, eikä se herätä vastareaktiota perinteisen mainonnan tavoin. Tämä tekee natiivimainonnasta ihanteellisen tavan rakentaa luottamusta ja sitoutumista.

Lue lehdistötiedote aiheesta: Suomen Natiivimainonta tekee sisältömarkkinointia kolmen hyödyn näkökulmalla

SEO-fokuksella tehdyn natiivimainonnan hyödyt

SEO-fokuksella toteutettu natiivimainonta tuo erityisiä hyötyjä. Kun artikkeli julkaistaan korkealaatuisella sivustolla, se voi sisältää arvokkaita dofollow-linkkejä, jotka lisäävät yrityksen verkkosivuston auktoriteettia hakukoneiden silmissä. Tämä johtaa pitkäaikaiseen näkyvyyteen hakukonetuloksissa. Kaikki julkaisualustat eivät kuitenkaan salli dofollow-linkkejä, ja artikkelit voivat olla näkyvillä vain määräajan, joten SEO-hyödyt voivat olla rajallisia. SEO-näkökulmalla toteutettuna jokainen natiiviartikkeli tuo kuitenkin myös pitkäaikaisia hyötyjä.

Lisäksi, julkaistut artikkelit voivat näkyä korkealla Googlen hakutuloksissa, mikä antaa yritykselle lisää näkyvyyttä. Tämä tarkoittaa, että yritys voi saada huomiota paitsi omien sivujensa kautta myös muiden sivustojen kautta. Natiivimainonnalla saavutettu näkyvyys ei siis rajoitu vain lyhytaikaiseen hyötyyn.

Vaikka kampanjoiden aikana voidaan saavuttaa välittömiä tuloksia, pitkäaikaiset SEO-hyödyt luovat huomattavasti suurempaa taloudellista hyötyä orgaanisen näkyvyyden kautta. Näin yritykset voivat hyödyntää SEO-ystävällisiä linkityksiä ja laadukasta sisältöä kasvattamaan verkkonäkyvyyttään ajan myötä.

Monipuolinen ja laaja mediaverkosto

eLuotsi hyödyntää laajaa vuosien varrella koottua yhteistyökumppanimedioiden verkostoa, josta se valitsee asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivat julkaisut. Näillä julkaisuilla on SEO-ystävällisiä linkityksiä ilman nofollow- tai sponsored-määrityksiä, mikä auttaa yrityksiä parantamaan hakukonenäkyvyyttään. Tämän strategian avulla yritykset voivat kasvattaa verkkosivujensa auktoriteettia ja saavuttaa parempia tuloksia hakukoneissa.

Myös kansainvälisiä SEO-linkkejä

eLuotsi toimii myös kansainvälisesti, tarjoamalla asiakkailleen natiivimainontaa ja sisältömarkkinointia eri kielialueiden sivustoilla. Näin yritykset voivat kasvattaa näkyvyyttään myös kansainvälisillä markkinoilla. eLuotsi tarjoaa natiivimainonnan lisäksi kattavia palveluita, kuten hakukoneoptimointia, sisällöntuotantoa, mediatiedottamista ja hakukonemainontaa.

eLuotsin omistamilla julkaisualustoilla, kuten B2BSuomi.fi, Mobiilisanomat.fi, Punttis.com ja Perhekoti.fi, yritykset voivat ostaa natiivimainontaa ja tavoittaa laajempia kohderyhmiä. Näiden alustojen kautta julkaistu sisältö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden lisätä näkyvyyttään ja sitouttaa asiakkaita pitkäaikaisesti.

Suomen Natiivimainonta

Suomen Natiivimainonta on eLuotsi Finland Oy:n aputoiminimi. Aputoiminimellä haluamme tuoda esille ja korostaa yhtä liiketoimintamme osa-aluetta – SEO-lähtöistä natiivimainontaa. Emme ole paras sisältömarkkinointitoimisto kaikille  mahdollisille yrityksille. Meillä natiivimainonnan pääfokus on erityisesti hakukonenäkyvyyden kehittämisessä ja usein natiivimainonta onkin meillä osana kokonaisvaltaisen hakukoneoptimoinnin asiakkuutta.