Ulkoista backlinkkien hankinta - eLuotsin SEOlinkit.fi -palvelu

Kirjoittaja
Vesa Nippala
Julkaistu
November 23, 2023
Kategoria
SEO

Moni hakukoneoptimointia (SEO) tarjoava yritys jättää linkkien hankinnan kokonaan tekemättä. Syitä tähän ovat osaamisen puute ja monet alalla vallitsevat perusteettomat myytit. eLuotsi Finland Oy on lanseerannut uuden SEOlinkit.fi-palvelun paikkaamaan tätä kriittistä puutetta. SEOlinkit keskittyy laadukkaiden ulkoisten linkkien hankintaan täydentäen hakukoneoptimoinnin strategioita. Linkkien hankinta on yrityksen oman sivuston ulkopuolella tapahtuvaa hakukoneoptimointia, minkä vuoksi yritys voi hyvin hankkia linkkien hankinnan SEOlinkit-palvelun kautta, vaikka ostaisi muut SEO-palvelut muualta. SEOlinkit-palvelu ei vaikuta mitenkään eLuotsin kokonaisvaltaisen hakukoneoptimoinnin asiakkuuksiin. Niissä linkkien hankinta tapahtuu kuten tähänkin asti osana muuta yhteistyötä.

SEOlinkit-palvelutarjoaa yrityksille mahdollisuuden nostaa sijoituksiaan hakutuloksissa japarantaa näkyvyyttään netissä. Laadukkaat linkit arvostetuilta sivustoilta lisäävätsivuston auktoriteettia hakukoneiden silmissä ja houkuttelevat uusiaasiakkaita. Sen vuoksi kyseessä on tärkeä osa hakukoneoptimointia. Oikeintoteutettuna linkkien hankinta voi kasvattaa sivuston liikennettä merkittävästi.Auktoriteetin kasvattaminen toimii ikään kuin vipuvartena koko sivustonorgaaniselle hakukonenäkyvyydelle.

Miksi monet hakukoneoptimointiyritykset jättävät linkkien hankinnan tekemättä?

Useat hakukoneoptimointia tarjoavat yritykset eivät hanki lainkaan SEO-linkkejä, ja tähän syynä ovat monet alalla liikkuvat perusteettomat uskomukset. Ensinnäkin uskotaan, että hakukoneet eivät enää arvosta linkkejä. Tämä on virheellinen käsitys, sillä linkit ovat yhä yksi tärkeimmistä tekijöistä hakukonealgoritmeissa, jotka nostavat sivuston auktoriteettia ja parantavat sen näkyvyyttä. Ilman laadukkaita linkkejä hakutuloksissa pärjääminen heikkenee merkittävästi. Googlelta vuotaneet dokumentit hakualgoritmien toiminnasta kesällä vahvistavat linkkien edelleen olevan merkittäviä. Linkkien rooli hakualgoritmeissa oli yksi avaintekijä, joka nosti Googlen hakukoneiden ykköseksi.

Toinen yleinen harhaluulo on, että linkkien hankinta olisi kiellettyä "black hat" -hakukoneoptimointia, eli sääntöjenvastaista. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä oikein ja eettisesti hankitut linkit luotettavilta ja laadukkailta sivustoilta voivat vahvistaa sivuston näkyvyyttä ilman pelkoa hakukoneiden rangaistuksista.

Monet SEO-ammattilaiset myös sanovat, että linkkejä ei tarvita. Tämä voi pitää paikkansa, jos toimialalla ei ole kilpailua hakusanoista. Kuitenkin mitä kovempi kilpailu hakusanoista on, sitä suurempi merkitys linkeillä on. Vaikka laadukas sisältö on tärkeä tekijä, erinomainenkaan sisältö ei saavuta laajaa yleisöä ilman riittävää määrää linkkejä.

Linkkien hankinta on yksi keskeinen osa kokonaisvaltaista SEO-strategiaa

Vaikka yrityksen sivusto olisi jo hakutuloksissa, linkkien avulla sijoitusta voidaan nostaa entistä paremmille sijoille useiden hakusanojen kohdalla. Linkit parantavat sivuston näkyvyyttä, lisäävät kävijämäärää ja houkuttelevat uusia potentiaalisia asiakkaita.

Ulkoiset linkit tuovat myös uuden liikenteen lähteen, mikä monipuolistaa sivuston kävijävirtaa. Linkit arvostetuilta sivustoilta vahvistavat yrityksen uskottavuutta sekä hakukoneiden että käyttäjien silmissä.

SEOlinkit-palvelu huolehtii linkkien hankinnasta ammattimaisesti. On tärkeää keskittyä laadukkaisiin ja yritykselle relevantteihin linkkeihin, jotka saadaan arvostetuilta sivustoilta. Tällaiset linkit parantavat hakutulossijoituksia ja tarjoavat samalla merkittävää näkyvyyttä. SEOlinkit-palvelu takaa, että linkit ovat korkeatasoisia ja säilyvät hyödyllisinä pitkään.

SEOlinkit-palvelu ei sisällä huonolaatuisia linkkejä, joita moni tuputtaa nykyään halvalla. Jokaisen linkin tulee täyttää niille määritellyt laatuvaatimukset.

SEOlinkit-palvelun hyödyt

SEOlinkit-palvelu auttaa yrityksiä kasvattamaan verkkonäkyvyyttään.

  • Hakutulosten parantaminen: Yritys nousee hakutuloksissa korkeammalle useammalla hakusanalla.
  • Auktoriteetin ja luotettavuuden kasvattaminen: Arvostetuilla sivustoilla olevat linkit vahvistavat brändiä.
  • Saavutetun näkyvyyden puolustaminen: Linkkien hankinnan avulla varmistetaan, että kilpailijat eivät mene auktoriteetissa ohi ja yritys pysyy kilpailijoiden edellä hakutuloksissa.
  • Kävijäliikenteen lisääminen, myynnin kasvattaminen: Lisää liikennettä ja potentiaalisia asiakkaita.
  • Brändin tunnettuuden kasvattaminen: Laajempi näkyvyys vahvistaa yrityksen tunnettuutta.
  • Pitkäaikaiset SEO-hyödyt: Linkit säilyttävät arvonsa pitkään ja tuovat hyötyjä vuosienkin päästä.